Προφίλ Φροντιστηρίου

Portal Καθηγητών / Μαθητών

Καλώς ήρθατε στην Φόρμα Εισόδου για το Portal του Φροντιστηρίου ΠΟΡΕΙΑ.

 

Το Portal του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ΠΟΡΕΙΑ παρέχει στους μαθητές του τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • - Ανακοινώσεις που αφορούν την λειτουργία του Φροντιστηρίου.
  • - Υλικό & Ασκήσεις για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου.
  • - Υλικό & Ασκήσεις για όλες τις τάξεις του Λυκείου.
  • - Προτεινόμενες Ασκήσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου.

Portal Καθηγητών/Μαθητών

Προφίλ Φροντιστηρίου

Καλώς ήρθατε στο Δικτυακό Τόπο του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ΠΟΡΕΙΑ. Το Φροντιστήριο ΠΟΡΕΙΑ είναι ένα Φροντιστήριο Υψηλών Επιδόσεων στην πόλη της Ξάνθης. Δημιουργήθηκε πριν από 16 χρόνια από τον Δρεμσίζη Ιωάννη (Φυσικός), καθηγητής ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια πολύτιμης διδακτικής εμπειρίας.

Με όραμα και πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι σε γονείς και μαθητές, και εφόδιο την πολύχρονη πείρα μας δημιουργήσαμε ένα φροντιστήριο που να εμπνέει τους μαθητές για μάθηση και να τους καθοδηγεί με επιτυχία στην επίτευξη ακόμα και των πιο υψηλών τους στόχων.

Αποφεύγοντας τις αποστειρωμένες διδακτικές μεθόδους, επιλέγουμε μια δημιουργική ΠΟΡΕΙΑ, με καθαρό μυαλό, φρέσκιες ιδέες και μεθοδική διδασκαλία. Με στόχο τη συνεργασία και όχι την επιβολή προσφέρουμε στους μαθητές μας μια ολοκληρωμένη πρόταση διδασκαλίας, που αποβλέπει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κατανοώντας την ανάγκη τόσο των μαθητών όσο και των γονιών τους για συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία, προχωρήσαμε στην δημιουργία ενός Σύνχρονου Δυναμικού Δικτυακού Τόπου. Από εδώ θα μπορούμε να σας ενημερώνουμε συνεχώς για τα τελευταία νέα στην εκπαίδευση καθώς και για τις αλλαγές στο σύστημα των εξετάσεων.

Ειδικότερα για τους εγγεγραμένους μαθητές του φροντιστηρίου ΠΟΡΕΙΑ δημιουργήσαμε ένα PORTAL Καθηγητών/Μαθητών μέσα από το οποίο θα μπορούμε να τους παρέχουμε Υλικό και Ασκήσεις για τα Μαθήματα όλων των Τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου αλλά και Νέα/Ανακοινώσεις που αφορούν το φροντιστήριο μας.

Έχοντας υλοποιήσει με μεράκι και γνώση αυτή την προσπάθεια ελπίζουμε να παρέχουμε ένα ακόμα πιο διαδραστικό εργαλείο στην προσπάθεια των μαθητών μας για την επίτευξη των πιο υψηλών στόχων τους.

Η διεύθυνση και το εξειδικευμένο προσωπικό σε περιμένουμε για να αναδείξουμε τις εσωτερικές σου δυνάμεις και να σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις πειθαρχία, μέθοδο και πίστη στον εαυτό σου.


Με εκτίμηση,


Δρεμσίζης Ιωάννης

Εκπαιδευτικά Νέα

Νέο Λύκειο μετά την τροπολογία της 29/11/2014

Στο συνημμένο θα βρείτε τις αλλαγές στον Νέο Λύκειο μετά την τροπολογία της 29/11/2014.

(πηγή συνημμένου: e-employ.gr)

Συνημμένα:
Πρότυπο Νέο Λύκειο.pdf

Δρεμσίζης Ιωάννης

Τα θαύματα στη χώρα μας συνεχίζονται...

Τα θαύματα στη χώρα μας συνεχίζονται. Η κεντρική επιτροπή εξετάσεων προφανώς ψάχνει να βρεί νέους και νέες κάτω των 18 για να στελεχώσουν το CERN. Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε τα σημερινά θέματα. Όσο αφήνουμε το χρόνο να περνάει τόσο πιο βατά τα βρίσκουμε και ίσως να αρχίσουμε να βλέπουμε και το μερίδιο ευθύνης των μαθητών μας μεγαλύτερο.

Περισσότερα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ωράριο Γραμματείας
Καθημερινά 17:00 - 21:00
(εκτός Σαββάτου & Κυριακής)
 

  28ης Οκτωβρίου 101
  67100 Ξάνθη

 

  25410 63704
  6936 532 004

 

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.